Welkom

Welkom
Op deze website vindt u informatie over tandartspraktijk Free. Rechts ziet u onze contactgegevens en openingstijden. De tabbladen hierboven geven u meer informatie. Heeft u vragen? Bel ons dan even! 

Onze tandheelkundige zorg 

preventie, onderhoud en behoudSamen met u werken we aan een gezonde mond. Wij verzorgen de halfjaarlijkse gebitscontrole en het werk dat daaruit voortkomt. Bijvoorbeeld het maken van een vulling. Nog liever werken we met u aan preventie: we willen die vulling voorkomen. Het behoud van uw eigen gebit staat voorop.

Daarnaast is tandarts Free gespecialiseerd in de behandeling van tandslijtage. Meer over tandslijtage en de behandeling ervan vindt u hier.


Wijzigingen in onze werkwijze door het coronavirus


Wij blijven open, zeker ook voor controles. Een gezonde mond draagt namelijk bij aan de algemene gezondheid: stel je bezoek aan de mondzorgverlener daarom niet uit.

Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Als u daarom op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren. 
 • Bent u of een huisgenoot momenteel in afwachting van de testuitslag van een coronatest? 
 • Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meer van de volgende symptomen die passen bij corona: 1. verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), 2.  hoesten, benauwdheid,  - verhoging (tot 38 Celcius of koorts ( boven 38 Celsius), 3. plotseling verlies van reuk, smaak of beide 
 • Heeft u op het moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten? 
 • Heeft u corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden? 
 • Heeft u nu huisgenoten met corona?
 • Bent u in thuisquarantaine (of zou u dit moeten zijn)? 
 • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking? 
 • Bent u verder gezond en voelt u zich momenteel gezond? 

Bovenstaande vragenlijst krijgt u als Corona-triageformulier in een link bij uw digitale afspraakherinnering. Dit formulier dient u digitaal in te vullen. 

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd. 

Nog wat extra aanwijzingen: 
 • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd.
 • Bel aan, onze deur zit op slot. Als we niet direct opendoen, zijn we nog aan het werk. U kunt dan even plaatsnemen op onze bank buiten. Deze staat droog naast de deur van de praktijkingang. 
 • Volg de aanwijzingen van ons op. 
 • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen. 
 • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk. 
Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.
Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen.
In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.