De Praktijk

Filosofie en werkwijze
U bent verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid. Een goed onderhouden en gezond gebit hoort daarbij. In onze praktijk voor algemene tandheelkunde zien we de patiënt daarom als onderdeel van het team. Samen met u werken we aan een 'rustige mond'. We maken een plan om ervoor te zorgen dat uw gebit in goede staat komt, is en blijft. Preventie, onderhoud en behoud zijn van belang en wij gaan er vanuit dat u, de patiënt, dit onderschrijft.


Het team 
Naast uzelf (als eigenaar van uw eigen tanden en kiezen) zijn de tandarts en de tandartsassistente onderdeel van het team dat zich om uw gebit bekommert. 

De Tandarts: M. Free 
Sinds 1993 leidt tandarts M. Free- afgestudeerd in 1992 aan de Katholieke Universiteit Nijmegen - de praktijk. Voor die tijd was deze in handen van haar ouders tandarts G. Free-Westers en tandarts E.W. Free. De praktijk was eerst gevestigd aan de Looierstraat in de binnenstad van Arnhem en is sinds 1967 aanwezig op de Bakenbergseweg.

Tandarts Free heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van tandslijtage. Tanden en kiezen slijten in de loop der jaren, bij de ene persoon harder dan bij de ander. Dit komt bijvoorbeeld door knarsen of het drinken van veel zure drankjes. Tandarts Free werkt secuur en zorgvuldig met tandkleurig materiaal, meestal composiet. Met behulp van hechttechnieken bouwt ze, indien dit mogelijk is, uw eigen gebit weer op. Zo ziet het er weer uit zoals het was. Zo werkt ze zo behoudend mogelijk: weefselbesparend en adhesief.

Tandarts Free staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 79037734502. Dit register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener, in het kader van de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg.

De Tandartsassistente: L. Oosterhuis-Pier
Mevrouw Oosterhuis-Pier is gediplomeerd tandartsassistente. Zij heeft in 2021 haar opleiding afgerond aan de EDIN Dental Academy.Tandartspraktijk Free is aangesloten bij de: